Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Opgezette Lymfeklier?

Hallo, ik heb al een tijdje last van opgezette lymfeklieren net onder me kaak.
Ik was naar de dokter geweest, die zei dat het allemaal wel meeviel en dat het ook gewoon van een wondje kan zijn.
Nu is mijn vraag of jullie weten wat het is.
Ik heb verder niet echt klachten daarbij (alleen hyperventilatie en vermoeidheid)
Oja en ik heb al een keer pfeiffer gehad.

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Hm.. Ik ben een betere arts dan je huisarts en geef aan: Het is niets; Ik heb al zo lang ik weet opgezetten lymfe klieren bij mijn kaak. Aan de andere aknt, je zou naar je huisarts kunnen gaan en kunnen kijken of je iets hebt. Toegevoegd na 2 uur: ... mensen.. denken jullie dat we een medische helpdesk moeten zijn als de huisarts die het aangeraakt heeft, gevoeld heeft de persoon in de ogen gekeken heeft en zijn medische geschiedenis kent aangeeft dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Grote kans dat Jelle gelijk heeft maar het kan ook een allergische reactie zijn. Soms is het een steeds terugkomende kwaal die moeilijk te behandelen is.

ik heb al een aantal jaren op geregelde tijdstippen last van opgezette klieren net onder mijn kaak mijn arts die zegt dat het te wijten is aan vermoeidheid en inderdaad als ik serieus moe ben heb ik er last van( heb jaaaaren geleden ook al pfeiffer gehad) misschien is dit ook voor jouw het geval. Het verstandigst zou toch zijn naar je dokter te luisteren want hij is daar het meest voor bevoegd.Als jij geen vertrouwen stelt (want waarom vraag jij het nog eens op GV?) dan adviseer ik jouw om dringend op zoek te gaan naar een andere dokter waar jij wel een goed gevoel bij hebt.

Als een lymfeklier opzet, dan heeft die zijn werk goed gedaan en je behoed voor een griep of ziekte verschijnsel! Dus geen paniek! Je huisarts heeft ervoor gestudeert, en ik heb dit ooit ergens gelezen! Het kan ook zijn dat je stout geweest bent en iets oplopen hebt waardoor je jezelf zorgen maakt!! :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100