Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat te doen

Ik ben momenteel op mijn kamer en die is 2,5 uur reizen van mijn eigen huisarts verwijderd. Ik kan hier dus op zijn vroegst maandag heen. Ik heb sinds 4 maanden vreselijk steken in de maagstreek en heb hier 4 maanden medicijnen voor geslikt (omeprazol actavis) Hier ben ik sinds vrijdag mee gestopt en dan zou het volgens de huisarts over moeten zijn. Wat het precies is weet hij ook niet, hij gokt op maagzweer.Nu heb ik sinds dinsdag weer last van deze steken. Normaal functioneren wordt bemoeilijkt. Moet ik hiermee wachten tot maandag of morgen even langs de EHBO?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt een willekeurige huisarts in de buurt bellen en om advies vragen. Als het echt te erg wordt, kun je gewoon naar de eerste hulp of huisartsenpost gaan. Het is wel verstandig om een huisarts en tandarts in je eigen plaats te nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100