Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

bult op mijn onderkaak

ik heb een bult op mijn onderkaak en het doet echt ongelooflijk veel pijn hij is ineens opgekomen dat ik wakker werd en wil absoluut niet naar de tandarts heeft iemand een idee dat die bult weg gaat er zit wel vuil in .

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou je toch aanraden naar een tandarts te gaan . Het vuil in de bult is Pus en als je er niks aan laat doen moet je een kanaalbehandeling ondergaan . Je hebt vast een ontstoken wortel . Suc

Ik weet niet waar het zit, en of je zeker weet dat het iets van je gebit is? Het kan ook iets in een speekselklier zijn, dat komt voor en is wel vervelend maar doorgaans onschuldig. Ik zou de dokter even bellen, die kan het bekijken.

Ik neem aan dat de bult op de binnenkant van je kaak zit? Het kan een abces zijn, als het zo ongelooflijk veel pijn doet. Je zal er echt meer naar een arts of tandarts moeten als je een juiste diagnose en behandeling wil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100