Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kunnen je vingers ook slapen?(zie omschrijving

Als ik in de avond(nu bijvoorbeeld en dit is al 3 avonden zo) dan zit ik op m'n ipod en dan tintelen me pink en ring vinger beetje het zelfde als je voeten slapen en zo gaan tintelen zo iets mevraag is dus slaap ze en wrm elke keer die 2 vingers en alleen in de avond terwijl ik ook de rest van de dag op ipod zit beetje raare vraag volgens mij :$ (alvast bedankt)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jazeker dat dat kan, let vooral op of je je elleboog 'afknelt'. Soms als ik een beetje op mijn elleboog leun dan begint mijn pink ook te tintelen. Als ik dan zorg dat m'n elleboog vrij is zeg maar dan is het binnen een paar seconde over

moet je hier ( http://www.medischforum.nl/onderwerp/2046 ) maar eens kijken, kan dus komen als je veel achter een computer zit, of doordat je zenuw is afgekneld. maar ook door veel herhalende handelingen kan t blijkbaar komen, zoals veel met je ipod bezig zijn.

Bronnen:
http://www.medischforum.nl/onderwerp/2046

Dit gebeurt bij mij als ik lig en met mijn iphone bezig ben. Gebeurt dit bij jou ook als je ligt?

Ja, dat kan heel goed. Dan moet je er op letten dat je af en toe even pauzeert, je handen strekt, of er even mee schudt, want anders zit je te lang in dezelfde houding met je handen.

ja dat kan, als je bijvoorbeeld heel lang op je hand hebt gezeten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100