Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Candida - Wat is de beste manier om candida te behandelen?

Wat is de beste manier om candida te behandelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daarvoor krijg je van de huisarts een vaginale zetpil. Is vettig, ongeveer zo groot als een chocolade paaseitje. Het is de huisarts die de diagnose stelt, dus ik zou even een afspraak maken. En wellicht krijg je iets anders dan zo'n zetpil voorgeschreven. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Die zetpil zelf is een 'eitje' hoor, :) zo gedaan en merk je verder niks van. (moet voor het slapen gaan) Toegevoegd na 6 minuten: Oh ja, thanx Cryofiel, dit geldt voor als je vaginale candida hebt, maar dat ik 'm zo geïnterpreteerd had, moge duidelijk zijn. Haha, een vaginale zetpil voor candida in je mond LOL

colloïdaal zilver

Bronnen:
http://tinyurl.com/65ox296

Behandeling van Candida-vaginitis Behandeling is enkel aangewezen bij klachten. Het kan gaan om een lokaal imidazolederivaat (ovules, crème, vaginale tabletten) of een orale triazolebehandeling. Meestal volstaat een eenmalige behandeling. Bij herhaalde infecties (vier of meer keer per jaar) zal een langdurige behandeling (tien tot veertien dagen) nodig zijn. Eventueel zal zelfs een preventieve behandeling worden toegepast gedurende zes maanden. Herhaalde candida-infecties zijn moeilijk te behandelen. Behandeling van de seksuele partner is enkel nodig als deze klachten heeft. Lokale antimycotica kunnen eventueel het rubber van condooms en pessaria aantasten. Candida vaginitis in de zwangerschap wordt enkel behandeld als er klachten zijn. Lokale imidazolederivaten, bij voorkeur miconazole (Gyno-Dactarin®), kunnen worden gebruikt tijdens de zwangerschap, meestal gedurende één week.

Bronnen:
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseact...

Bij mannen je geslachtsdeel in een glas met azijn verdund met water hangen! Ongeveer zelfde hoeveelheden als je bij siroop gebruikt!

Je kunt via de huisarts of apotheek een capsule halen, daarvan hoef je er maar één te nemen. Dit heet Diflucan 150 mg (fluconazol) en is een lichtblauwe pil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100