Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

mijn nek kraakt wat als ik hem beweeg. het is niet pijnlijk. maar kan dit kwaad? en is er wat aan te doen?

Toegevoegd na 6 minuten:
sinds een jaar is dit zo, ik voel het niet, maar als ik er op let is het wel altijd zo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag is een beetje aan de vage kant op zich kan het waarschijnlijk geen kwaad maar ik zelf heb het ook maar daar zit wel pijn bij naar mijn schouders en hoofd. Als je het niet vertrouwt zou ik zeker even langs de huisarts gaan en misschien dat hij/zij je doorstuurt naar de reumatoloog.

Is vast een tijdelijk iets. Ietwat verkrampt bij lang in een zelfde houding gezeten misschien (boek lezen)? Of vastzittend vanwege slecht op je kussen gelegen of grieperig. Als het langer dan drie dagen aanhoudt, even naar de dokte. Maar ik verwacht dat het dan al over is. Doe in ieder geval buiten even een sjaal om. Lekker warm.

misschien heb je wel wat last van slijtage van de nekwervel,artrose het kan een kwaad, maar t kan wel lastig zijn vraag anders aan je dokter fysio aan dat wil nog wel eens verbetering brengen Toegevoegd na 34 seconden: geen kwaad

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100