Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb een knobbeltje in mijn nek en weet nog altyd niet wat het is.naar welke dokter ga ik best om het na te laten kijken?

met welke bedoel ik wat voor soort .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb ik ook. Bij mij (en anderen die ik ken) is het een 'vetknobbel' Tientallen jaren geleden heb ik hem ontdekt. Gelijk naar de huisarts gegaan. Het kan absoluut geen kwaad. Voor je eigen gemoedsrust zou ik tóch een afspraak maken met je huisarts.

Gewoon simpelweg beginnen bij de huisarts. Hij kan je doorverwijzen!

Naar je huisarts. In veel gevallen heb je een doorverwijzing nodig. Hij of zij kan inschatten of het nodig is om je te verwijzen naar een dermatoloog, oncoloog of andere specialist. Misschien gaat het om een lymfekliertje en kan je doc je iig geruststellen.

Eerst naar de huisarts en die stuurt je naar de juiste specialist, Mogelijk na het nemen van een biopsie in het ziekenhuis. Misschien constateert de huisarts dat het gewoon een vetbult is, die makkelijk verwijderd kan worden.

Eerst naar de huisarts gaan. Deze kan tijdens het palperen en de anamnese vaak wel een diagnose trekken, twijfelt hij echter aan de ernst van de knobbel dan laat hij een biopsie nemen in het ziekenhuis. Vaak is het gewoon een cyste, vetbult of opgezette klier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100