Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heeft er iemand ervaring met 'koude handen en voetencreme'?

Iemand in mijn omgeving heeft al jaren last van koude voeten en handen en heeft van alles al geprobeerd. Zo zijn allerlei soorten sokken (ski-, wol-, angora) de revue al gepasseerd maar tot nu toe heeft niets geholpen. Hij rookt al jaren niet meer en draagt in huis altijd sokken en sloffen, wel ligt er in huis een laminaatvloer.

En nu zag ik vorige week een advertentie van een DA-filiaal voor 'koude handen en voeten creme', maar daarin staat niet meer info dan "heerlijk verwarmende creme" daar kom ik dus niet zo heel veel verder mee.
En nu is een pot niet zo heel erg duur, toch zou ik het zonde van het geld vinden als het niet blijkt te werken, dus als er iemand ervaringen met deze creme heeft? Of misschien andere tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn vader was hartpatient en had koude voeten. Zijn cardioloog adviseerde om i.p.v. boter, een beetje olie op zijn brood te doen en daarna gewoon beleggen. Pa heeft zonnebloemolie gebruikt en had na een klein maandje geen koude voeten meer. Hij is het wel altijd blijven gebruiken. Als je het brood gelijk eet wordt het niet sompig. (nat) Je brood hoeft niet te drijven. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100