Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb sinds een valpartij (vorige week) soms last van mijn onderrug en mijn stuitje. Moet ik mij zorgen maken?

Vorige week op oudjaarsdag ben ik 's morgens hard op mijn stuitje gevallen door ijzel op de stoep.
Op het moment dat het gebeurde kon ik bijna niet opstaan en had ik heel veel pijn.
Die pijn trok binnen een minuut weg naar een zachte zeurende pijn.

De dag daarna had ik er bijna geen last meer van. Paar dagen daarna begon het weer, ik kan soms nog geen 200 meter lopen, en soms (zoals gister) een hele dag lopen zonder problemen.

Moet ik mij zorgen maken? Of meer rust nemen?

Toegevoegd na 2 dagen:
Mag ik dan ook niet meer fitnessen?

Weet jij het antwoord?

/2500

even langs je huisarts dan heb je zekerheid. daarnaast zou ik mij niet zon zorgen maken want als je op je stuitje valt kan je daar nog heeeeeeeeel lang last van hebben. ik heb wel langer dan een half jaar er last van gehad, zo heftig dat ik niet eens kon zitten, maar was niks aan de hand. wel ff langs je huisarts gaan hoor.

Vroeger deed ik aan kunstschaatsen en daar val ik best vaak op mn stuitje, maar een keer deed het super veel pijn, bijna hetzelfde als bij jou, misschien heb je daar een blauwe plek, een week daarna had ik er geen last meer van. Xxxxx

hee, erg vervelend maar ik zou me weinig zorgen maken, eventueel kun je een keer naar de huisarts maar je stuitje kan behoorlijk lang last geven zonder dat er iets gebroken is. Misschien is het gekneusd maar al zou het zo zijn valt er helaas weinig aan te doen. Blijft de klacht aanhouden zou ik toch even naar de dokter gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100