Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

electrotherapie bij een slijmbeursontsteking in de schouder.. kan dat? en wie heeft er ervaring met electrotherapie?

hoorde van electrotherapie en vraag me af of dit bij mij een optie zou zijn ik heb al meer dan 1 jaar last van slijmbeursontsteking en pees ontsteking in de schouder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ELEKTROTHERAPIE WAT IS ELEKTROTHERAPIE? Bij de elektrotherapie wekken zachte stroomimpulsen spiercontracties (spiersamentrekkingen) op. HET EFFECT VAN ELEKTROTHERAPIE - het weefsel wordt beter gevoed en van zuurstof voorzien - verbetering van de weefselstofwisseling - de fibroblasten worden aangezet om meer collageen te produceren, versteviging van de huid - doorlaatbaarheid van haarvaten en celwanden verbeterd, betere opname van werkstoffen - vochtcirulatie wordt aangezet - lymfestelsel wordt geactiveerd, verbering conditie huid - overtollig vet wordt sneller afgevoerd, verbetering cellulitis - de zenuwuiteinden worden geprikkeld het is altijd beter dan prednisonmiddelen nemen...

Bronnen:
http://www.salonshe.nl/ELEKTROTHERAPIE.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100