Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als ik het koud heb begin ik opeens heel erg te zweten..

Ik sinds lange tijd het volgende probleem ik heb vaak geen idee dat ik het steen koud heb, maar begin dan heel extreem te zweten, zweet loopt dan echt met stralen onder mijn oksels vandaan. Wat is dat of kan daarvan de oorzaak zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

De schildklier is bij mensen verantwoordelijk voor de warmteregulatie. Ik beweer niet dat per definitie jouw schildklier niet goed werkt, of dat je probleem daarvandaan komt, maar het is een mogelijke optie. Wat je zou kunnen overwegen is het gaan slikken van levertraan en bijenpollen. Het kan helpen! Je kunt het probleem ook eens voorleggen bij je huisarts, maar persoonlijk zou ik eerst eens je voedselinname eens kritisch gaan bekijken. Eet je wel gezond, en krijg je alle noodzakelijke vitamines en mineralen wel binnen? Focus je op gezonde voeding en niet op vitaminepillen met synthetische vitamines waar je lichaam weinig mee kan. Zorg ook voor een goede nachtrust en zo min mogelijk stress.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100