Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb niet heel veel klachten, alleen als ik veel voorover buk, dan heb ik weer een scherp gevoel rond het schouderblad.

wat moet ik nu, opereren of niet ik vindt dit moeilijk.
ik heb een tweede mri gehad.
Hernia is nog steeds erg fors

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat de arts die je behandeld er je meer duidelijkheid over kan geven.. en niemand jou op G.V je raad kan geven, wat je moet gaan doen, die beslissing is erg persoonlijk..

ik denk dat je dat het beste zelf kunt beslissen als je al erg lang deze klachten hebt is opereren zeker te overwegen en als de klachten verergerd zijn zou ik zeker actie ondernemen. maar jij bent en blijft de enige die de beslissing kan maken. natuurlijk in overleg met je behandelende arts.

er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar het effect van operatief ingrijpen bij een hernia. Uit het onderzoek is gekomen dat een operatie even veel effect als fysiotherapie zonder operatie. Voor hernia-achtige klachten is McKenzie-therapie een goede behandelvorm. Succes! Gr. Simon www.optimaalsporten.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100