Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bloed plassen door teveel alcohol?

Ik ben vrijdag flink gaan stappen, veel bier gedronken en ook veel shotjes. En toen ik 's ochtends thuis kwam plaste ik bloed. Verder geen last meer van gehad en weet cker dat het bloed was want had ook nog een beetje geknoeit :p, kan dit komen door de alcohol of eerder door iets ander.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt me niet, van de alcohol komen. In dit soort gevallen, altijd naar de huisarts!!! Bloed plassen is namelijk een teken dat er iets niet goed is in je lichaam. Dus nu bellen!!

Normaal gesproken komt dit niet door de alcohol,tenzij je lever of de nieren naar de klo** gaat.Als ik jou was,zou ik toch maar ff een afspraak met je huisarts maken.Het kan iets onschuldig zijn,maar dat weet je pas als je de arts hebt gesproken.Je kan natuurlijk ook gewoon afwachten,met alle gevolgen van dien.

Van alcohol is ook wel bekend dat het wat bloedverdunnend werkt en er via de nier wat lekkage ontstaat. Kijk er Google eens op na

Misschien heb je roodgekleurde shotjes op? Hopelijk is het niks ergs! succes ermee