Wat is er goed aan wiet?

net zo als bij alcohol heeft ook wiet een hoop slechte eigenschappen.

maar ieder nadeel kent zijn voordeel.
alles wat slecht is kan ook goed zijn, mits je er wellicht op een bepaalde manier naar kijkt.

Wat zijn nou echt goeie eigenschappen van wiet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wiet is spierontspannend, en daardoor voor velen pijn verlichtend. Wiet is geestverruimend, en daardoor voor velen pijn verlichtend Wiet geeft je iets minder emotionele remming en versterkt de gevoelens die er zijn. Voor sommigen nuttig voor persoonlijke innerlijke peins therapie, mits je ook de reeele stappen onderneemt om vooruit te komen en niet alleen in high heaven zit te blowen. Aangezien wiet de aanwezige gevoelens versterkt, kán het zijn dat je helemaal euforisch wordt als je al heel blij bent. En netzo werkt het andersom. Toegevoegd na 1 uur: kleine toevoeging nog, het eten van de wiet ( en daarmee een langzamer effect) is altijd beter dan roken, vanwege het effect op de longen. Nou is waterpijp wel weer even wat anders dan tabak natuurlijk. Maar het zijn wel bijkomende factoren die iets al of niet "goed" maken.

Het ontspant je hersenen waardoor je een deel van de stres kwijt raakt. In lage doseringen dan he.

Je raakt relaxed en je voelt je ook vrolijker. Maar tja,als met álles (ook drinken en snoepen b.v.): doe je 't tevéél of gebruik je teveel,dat is natuurlijk op den duur schadelijk,zowel fysiek als psychisch.

de wiet van de coffeeshop vind ik persoonlijk veel en veel te heftig. wat mijn eigen kweek betreft: het werkt erg ontspannend. verder heb ik moeite genoeg te eten, dus vind ik het ook prettig dat het eetlustbevorderend werkt. los van de inname, vind ik het erg mooie planten, die ik met plezier verzorg.

Misschien het feit dat de zgn. Medicinale cannabis bij bijvoorbeeld ms-patienten verlichting aan de pijn kan geven. Door middel van de ontspannende werking. Ook wordt het wel gebruikt bij de behandeling van mensen welke lijden aan het Gilles de la Tourette syndroom. Als je het een voordeel vindt dat sommige mensen door het gebruik van cannabis een ontspannen houding aannmenen, dan is dat in dit geval een voordeel. Helemaal voor mensen welke anders standaard zo nerveus zijn dat ze zich niet goed kunnen acclimatiseren. ;) Maar dit is heel persoonlijk natuurlijk. Ik denk dat cannabis 'goed' is als het als pijnbestrijding wordt gebruikt, gecontroleerd en op voorschrift van de behandelend arts uiteraard. Toegevoegd na 3 minuten: In alle andere gevallen is het gebruik van wiet net zo goed of slecht als met elk andere drug/genotsmiddel. Zo lang je weet waar je mee bezig bent, tot hoe ver je kan gaan en tot waar je grenzen liggen, dan zijn de positieve effecten van cannibisgebruik net zo 'goed' als met het drinken van 'af en toe' een borreltje.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Medicinale_ca...
http://www.cannabisbureau.nl/

in de vorm van "goed" zou je kunnen stellen dat weed pijnverlichtend is. Bijkomend is dat het rustgevend is en geweldig vlak voor of tijdens de sex. Natuurlijk is het verslavend maar dat is tegenwoordig alles wat lekker is. Het gaat erom hoe je er mee omgaat. Ik denk dat als iedereen af en toe een jointje of een xtc pilletje neemt de wereld er een stuk beter uit zou zien (met nadruk op af en toe he). En natuurlijk zijn er mensen die er niet goed op reageren dus net als met alcohol sommige moeten er afblijven.

Je word er minder kritisch door en dan lijkt alles veel leuker.

Bronnen:
Eigen ervaring

Net als aan elke drug, kun je aan wiet goed geld verdienen! Het andere goede aan wiet is dat je als gebruiker jezelf tevreden kunt stellen en tot rust kunt brengen.

Eén van de goede eigenschappen is tegelijk één van de slechte: wiet is een stemmingsversterker. Je kunt dus beter een joint roken als je je goed voelt dan wanneer je je slecht voelt. Voel je je goed, deel je die joint in leuk gezelschap, luister je naar mooie muziek of doe je andere dingen die je een goed gevoel geven, dan voelt het extra goed.

Het zou nuttig zijn om touwen van te maken heb ik eens gehoord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100