kan ik mijn eigen tand plakken met secondelijm?

afspraakje. Nou was dus mijn vraag of je het met seondelijm kan plakken want de tandarts is al dicht..

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik heb een probleem mijn tand is afgebroken en ik heb morgen een afspraakje. Nu was mijn vraag of je dit met secondelijm kan plakken de tandarts is namelijk al dicht

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf geen idee, maar seconde lijm is iets heel erg chemisch en dus erg slecht voor je lichaam. Ik zou de gok niet wagen maar toch even naar je tandarts bellen. Eventueel kun je misschien een andere tandarts bellen in de buurt. Tevens moet seconde lijm op droge vlakken opdrogen, het lijkt me sterk dat je tand droog is.

Ik zou het niet proberen, je kunt er een hele erge ontsteking door krijgen aangezien het gewoon chemisch is. Ik zou even je tandarts raadplegen, die heeft daar zo zijn manieren voor..

Klinkt als een mr Bean actie. ..... Nooit doen ...je komt spreekwoordelijk van de regen in de drup. Gewoon zo laten, je hebt nu in ieder geval een lollig babbeltje.....dat je je tand met secondenlijm wilde lijmen, voor de date :-)

Dat lijkt me zeer af te raden. Je wil niet eindigen zoals deze vrouw, wiens botstructuur in haar kaak voor 90 procent verwoest is door superlijm, wat hetzelfde is als secondelijm. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/1148151/vrouw-plakt-uitgevallen-tanden-jarenlang-terug-met-superlijm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100