Vriend weigert naar de dokter te gaan, maar wat kan dit zijn?: dinsdag zal zijn kies getrokken worden, want hij heeft een ontsteking daaronder, maar..

voor de pijn heeft ie antibiotica gekregen, maar de pijn is niet te harden en hij krijgt allemaal blaasjes/blaren op zijn huid (waar de ontsteking zit). De blaasjes hebben zich vannacht uitgespreid over de hele zijkant van het gezicht. Alles is dik. Is dit de ontsteking die naar buiten komt? Of zou hij allergisch zijn voor de medicijnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is toch echt een vraag voor een arts, mijn antwoord is... dwing je vriend om te gaan. Dit klinkt absoluut niet gezond ! Veel mensen spelen tegenwoordig zelf voor dokter door het internet af te schuimen, ik raad dat in veel gevallen af. Zeker in dit geval, met pijn en ontstekingen. Met je gezondheid kan je best geen risico's nemen.

Het lijkt mij heel ongezond! Waarom wil hij niet naar de dokter? Het lijkt me dat hij daar heel snel naar toe moet! Dus overtuig hem daarvan!

Het komt vaak voor dat bij een ontsteking die behandeld wordt met antibiotica in tweede instantie een schimmelinfectie de kop opsteekt. Bijvoorbeeld een Herpes infectie. Dat is waar ik met jouw omschrijving het eerst aan denk. Echter ook een allergie tegen de antibiotica is mogelijk. Gezien dinsdag nog wel twee volle dagen verder is, en een tandarts misschien pas de kies wil trekken als de blaasjes weg zijn, is het zaak toch een huisarts en/of de tandarts vandaag te raadplegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100