Hoelang duurt de pijn van een slotjesbeugel?

Ik heb pijn en sinds vandaag 10 uur een beugel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn nichtje heeft ook sinds een paar dagen een slotjesbeugel en die begint nu weer te kauwen. Ze heeft er dus wel zo'n 2 / 3 dagen flink last van gehad denk ik, maar ik denk ook dat het verschilt per persoon. Tip van mijn nichtje: Stop je avondeten in de blender.

Ik heb nu 4 maanden een slotjesbeugel. De eerste twee dagen was de pijn het ergst, daarna nam het al snel af. Morgen zal het al beter zijn dan nu... Na het maandelijkse 'onderhoud' zal je pakweg een halve tot een hele dag last hebben.

Ik heb zelf ook nog een beugel, maar ik heb toch zeker wel 4-5 dagen met pijn rondgelopen. De eerste 2-3 dagen dat je de pijn echt bij alles voelt, en de laatste paar dagen als je weer wat probeerde te eten, dat het toch nog pijn deed.. Heb in die week veel appelmoes, vla en yoghurt, en mama's zelfgemaakt fruithapje uit de blender gegeten!

Ik heb ongeveer 2 dagen last gehad en steeds na een nieuw draadje elke maand heb ik helemaal GEEN last. Echt een gelukkige meevaller! Thank you teeth !!

normaal mag de pijn niet langer duren dan ongeveer 2 dagen. het is wel per persoon verschillend. na elke controle zul je weer last hebben. uit ervaring weet ik dat het per keer heel erg kan verschillen. mijn moeder hield er al rekening mee toen ik vroeger een beugel had en nu doe ik dat met mijn dochters ook weer. we eten de eerste dag altijd soep omdat dat lekker makkelijk te eten is. en lekkere toetjes laten halen door je moeder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100