Hoe kan ik de pijn van mijn beugel verminderen?

Ik heb vanochtend een onderbeugel gekregen. Ik heb daar echt veel last van! Ik kan echt helemaal niet eten..Wat kan ik er aan doen om die pijn minder te laten worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt die beugel nog maar net. Die beugel moet even wennen, daarom doet het zo zeer. Maar je bent er binnen een paar weken wel aan gewend, en dan doet het geen pijn meer. Nu nog even door de zure appel heenbijten dus.

vervelend, ik kan me het gevoel nog heel goed herinneren en dat is al heel wat jaartjes geleden dat ik een beugel kreeg. Mijn dochter die twee jaar geleden een beugel kreeg heb ik de eerste dagen gewoon een paracetamolletje gegeven hoor, kan echt geen kwaad

Inderdaad de pijn is tijdelijk, dat heb ik zelf ook gehad. Het gaat na een aantal dagen over. In de tussentijd kun je pijnstillers nemen en vloeibaar voedsel eten/drinken.

De pijn zal na een paar dagen over zijn. Bijna iedereen heeft er pijn aan als ze hem net hebben gekregen. Vast voedsel eten is dan meestal moeilijk, dus probeer zachte dingen te eten. Klinkt misschien raar, maar babyvoeding is ook wel te eten en dan krijg je tenminste ook wat binnen.

Paracetamolletjes slikken en met name zacht voedsel eten zoals pap, muesli die is geweekt en stamppot - zorg dat je toch je vezels binnenkrijgt. Voor de rest wasstripjes op je beugel zodat je lippen van binnen niet helemaal kapot gaan. En hou er rekening mee dat je elke keer dat ze hem aandraaien het weer een week pijn doet. Sterkte ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100