Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan ik best onderhandelen over gespreide betaling ivm het volgen van transcendente meditatie?

Ik wil graag transcendente meditatie volgen, omdat ik vernam op de kennismakingsavond dat dit werkt bij fybromyalgie en meer geestelijke stabiliteit geeft.
maar het is heel erg duur : bijna 700 €. Het mag wel in schijven betaald worden, maar dan enkel per 200 €. Ik heb al aangegeven dat ik wel wil betalen maar niet in zo grote schijven. Dan kreeg ik het antwoord dat ik prioriteiten moest stellen in mijn leven. Momenteel ben ik aan het renoveren en heb het geld gewoon niet meteen liggen. Zo een 50 € per maand zou ik nog wel zien zitten maar dat kan dus niet.
Nu vind ik het wat jammer dat het zo loopt, dus ik zou heel graag hierover onderhandelen. Men heeft me gezegd dat de lesgever beslist, maar zij wil dus niet afwijken van die 200 € per maand (de reden weet ik niet).
Vooral omdat men op de site zegt dat financiën geen belemmering mogen vormen.... dus er moet toch een manier zijn waarop ik een andere regeling kan krijgen. Sponsoring (een andere mogelijkheid) is niet nodig, het gaat gewoon over gespreide betaling.

Toegevoegd na 1 uur:
http://transcendentemeditatie.be/tm-leren/

Toegevoegd na 1 uur:
transcendente meditatie zou in verschillende landen terugbetaald worden door het ziekenfonds, dan is het natuurlijk minder duur....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou eerst even voelen of je dit echt wilt doen daar. In je bericht proef ik nl al twijfel. Ga zitten en laat gevoelens en gedachten komen, antwoord komt vanzelf. Wb je aandoening is idd meer mogelijk dan het ' reguliere'. Ook dingen waarbij deel vergoed wordt. Mocht je dit wel willen, leg dan uit hoe en wat maar blijf wel bij jezelf, je eigen gevoel. ( 700 euro is belachelijk duur trouwens)

ja 700 euro is echt duur.. Veel geld voor iets wat in een uur word uitgelegd. als ik jou was zou ik even verder googelend op TM. Je kan onafhankelijk leraar vinden die het uit wil leggen, dan doe je het via hem en hoef je niet te betalen voor die amerikaanse organisatie. Veel van die spirituelen willen veel geld verdienen, ipv dingen makkelijk toegankelijk te maken voor mensheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100