Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

zijn bachbloesems nog werkzaam na bevriezing?

Als je bachbloesem set in de auto heeft gelegen een nacht en de buiten temperatuur is rond het vriespunt geweest. De set zit wel in een leren map, zal er dan bevriezing kunnen optreden van de flesjes, zo ja, als dit is gebeurd, zal dit dan effect hebben op de werking van de energie?

Weet jij het antwoord?

/2500

De werking van Bach Remedies is gebaseerd op energie, bij gebruik van de remedies wordt aangegeven dat ze niet in de volle zon bewaard mogen worden. Koelkast is wel mogelijk, bij bevriezing lijkt mij dat de werking teniet gedaan zal worden. Ik ga ervan uit dat ze in de beschermtas voldoende beschermd zijn geweest en niet bevroren zijn geraakt. Succes !

er zijn verschillende manieren om zoiets uit te vinden met een controle vink enquete a viertje, dus het is interessant wat je stelt, je zou dus via het keniaans model (dat heet ook wel sinoide model) een puntengrafiek op kunnen stellen. de kern is niet volum en dosering, maar de energiewaarde van potentieren en dat is meten en wegen proefondervindelijk empirisch eclectisch, en dan kom je uit op joule/calorie in verhouding met kwaliteits eisen iso 9002 van houdbaarheids criteria datum, succes met je interessante durf vraag etc. dank je wel.