Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als je valeriaanextract extra sterk zit je er dan niet bij als een zombie?

ik moet over 8 dagen afrijden en ik begin nu al ziek te worden,nou heb ik dit eerder gehad maar toen was ik 7 en ging afzwemmen!!als ik dat inneem zit ik dan straks niet op me examen als een zombie achter het stuur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee hoor, je word met valeriaanextract geen zombie als je gaat afrijden. Op de dag zelf kan je ieder uur 10 druppels nemen vanaf het moment dat je opstaat. Goed op je adem letten, ik bedoel let erop of je goed door ademt en dat je adem laag blijft dan blijf je meestal ook makkelijker bij jezelf.

Je zou het eens tijdens een rijles kunnen proberen. Groet Folkert

Nee hoor het werkt ontspannend en rustgevend, vooral bij stress situaties en het versterkt ook het concentratievermogen. Dus je zit er niet bij als een zombie. Succes trouwens.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Een ervaringsdeskundige zegt: "Vooral in de hogere dosering merk je best een sterk effect, alleen het moment van intrede van het effect duurt vrij lang, ongeveer 1,5 uur.. " http://forum.fok.nl/topic/626454 Maar waarom zou je een hoge dosering gebruiken? Je wilt er toch alleen rustiger van worden? Nu maak je je hier zenuwachtig om, is de dosis niet te hoog! Gewoon jezelf zijn tijdens het examen, niet je door zenuwen laten beheersen. Als je toch valeriaan wilt gebruiken: neem normale dosering.

Je kan het beste valeriaan nemen zoals het moet. Dan heeft het geen negatieve invloed heeft op je reactie- of concentratievermogen. Je kunt het dus prima gebruiken in je dagelijkse leven en goed blijven functioneren. http://www.vitamins.nl/valeriaan.htm

Als je niet loom wil worden, maar wel wil kalmeren kan je beter passiebloem nemen. Werkt rustgevend. Als je een extra sterk hebt genomen en je kent de juiste dosering niet, neem er dan eentje en wacht een twee à drietal uurtjes tot je n effect voelt. Als je niets voelt, kan je eventueel nog eentje nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100