Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

kan iemand me helpen?

ik ben onlangs begonen met de pil maar ik heb wa last van misselijkheid en ik ben naar de dokter geweest en gevraagt iets dat kan ertegen helpen . Ze heeft me domperidone instant EG voorgeschreven . maar men vraag is mag ik dat inslikken terwijl ik de pil neem men pil is nora 30 , zou da mogen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk mag dat. Zowel de huisarts als de apotheker kijken grondig na of beide medicamenten elkaar verdragen, en of er bij een combinatie geen sprake is van een verminderde werking.

Hoi, als je twijfelt kun je altijd even bellen met de apotheek of de huisarts of huisartsendienst.

Dat mag gewoon, je kunt ook altijd de bijsluiter lezen, daar staat het in. Bij de apotheek krijgen ze altijd een melding in het scherm als medicijnen invloed kunnen hebben op elkaar. Zelf heb ik ook die domperidone een tijdje gehad naast de pil en dat werkte heel erg goed! Succes ermee

Vervelend! Ik had er ook soms last van, maar nu is mijn lichaam gelukkig gewend geraakt aan de pil. Ik weet dat dit niet echt een antwoord is, maar succes ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100