Onder welke cao valt een schoenenwinkel?

mijn werk in een schoenenwinkel valt onder het cao mode en sportdetailhandel.. Maar de salarissen tussen die twee verschillen heel erg.. Dus ik vraag me af waar de winkel onder valt ? We verkopen dure vrijetijds schoenen van dure merken als D&G. Dus laarzen,pumps en een kleine selectie sneakers.. Ik denk dat we onder modedetailhandel vallen maar kan het nergens vinden

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is een speciale cao In de onderstaande link staat waar de schoenhandel onder valt;

Bronnen:
http://www.salaris-informatie.nl/Sectoren/...

Je valt onder de CAO mode- en sportdetailhandel. Dat schrijf je zelf al. In je slotzin zeg je dat je onder de CAO modedetailhandel valt. Ik hoop dat ik je vraag goed begrijp; er kunnen geen verschillen zijn in één CAO. CAO modedetailhandel is dus precies hetzelfde als CAO sportdetailhandel. Op onderstaande link, kun je door invullen van wat gegevens, checken of het klopt. En natuurlijk is de meest voor de hand liggende manier, om er precies achter te komen, het je werkgever even vragen. Het lijkt me dat hij dat niet zo'n vreemde vraag vindt.

Bronnen:
http://www.salaris-informatie.nl/Sectoren/...

Mocht je toch twijfelen of je voldoende salaris krijgt; je kan gewoon bij je werkgever vragen onder welke CAO je valt én als het goed is, hebben ze ook een CAO ter inzage. Dit mogen ze ook niet weigeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100