Hoe verdien ik legaal zoveel mogelijk geld naast werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de TNT zitten ze dringend te wachten op kersthulpen voor deze maand. Als je postbezorger wordt, kun je 2 á 3 uurtjes extra per dag werken (bijvoorbeeld op zaterdag), als je de post maar voor 5 uur bezorgd hebt. Toegevoegd na 2 minuten: Ik weet niet of je fulltime werkt? Toegevoegd na 53 minuten: Misschien is dingen verkopen op Marktplaats iets?

Ga beleggen, gouden tijden breken NU aan op de beurs, nu moet je kopen al wat je kunt en over een jaar ben je binnen...

Prostitutie?? Is legaal, je moet alleen wel net als andere zelfstandige ondernemers belasting over je inkomsten betalen.

Ga eens stiekem kijken bij Robeco. Trouwens niet verder vertellen....

Thuiswerk http://www.thuiswerkvacatures.nl/index.php

Niet. Geld verdienen IS namelijk werken ; je verdient het geld met het werk dat je doet. Wat je dus schijnbaar bedoelt is bijverdienen naast je werk. Dat kan natuurlijk primair door er een baantje bij te nemen, post bezorgen of schoonmaken of vakkenvullen kan altijd wel ergens. Natuurlijk kun je als je over voldoende kapitaal beschikt dat geld goed beleggen en het geld voor je laten werken, maar dat geld moet je dan wel kunnen missen om mee te gokken, want het kan ook de heel andere kans op uitpakken. En dat geld voor alle andere manieren van gokken, van staatsloten en krasloten kopen tot spelletjes spelen voor geld op Internet. Je kunt ook je inboedel verkopen op Marktplaats, of goedkope spullen opkopen en weer proberen met winst te verkopen, maar ook dat gaat niet vanzelf, het blijft een soort van werken. Maar geld verdienen zonder werken, legaal en met 100 % zekerheid dat je met meer geld eindigt dan je begon, dat gaat niet lukken. Voor niks gaat alleen de zon op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100