Welke Loterij/Bedrijf is dit?

Ik ben vorige week telefonisch benaderd door een bedrijf. Zij legde mij uit dat ik mee kan doen met een actie. De actie was dat er een team van ICT'ers online prijsvragen voor de deelnemers gaan invullen. Er kunnen max. 100 mensen meedoen er worden in-totaal 300 prijsvragen ingevuld en gemiddeld wint iedereen 2 prijzen p.p.
De kosten waren (volgens mij) ong. 25 Euro per maand. Ik kon altijd stoppen als ik wou.

Ik werk zelf in de telemarketing dus het hele gesprek ging ook zoals het hoort te gaan en daarom ben in akkoord gegaan. Ik zou een bevestiging van mijn deelname ontvangen.

Er is tot nu toe, geen geld van mijn rekening afgeschreven en tot heden heb ik nog steeds geen bevestiging ontvangen.

Met mijn slimme kop ben ik de naam van het bedrijf vergeten. Dus weet iemand hoe dit bedrijf heet? Kent iemand het? En heeft er iemand er ervaringen mee?

Alvast bedankt voor het lezen en het antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

oplichting bv. Een groep ict ers die voor jou en 99 andere prijsvragen gaan invullen en de winst met je gaan delen als je je naw gegevens en je bankrekening geeft. Vraag je zelf even af waarom ict ers? en waarom delen ze de winst? ik hoop dat je bankrekening niet wordt leeg gehaald of dat er spullen op jou naam worden besteld waarvoor jij de rekening krijgt en moet betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100