Wie heeft ervaring met het Tim huishoudboekje? hoe vinden jullie dat?

voordat ik het eventueel ga gebruiken wil ik er wat meer over weten.

Toegevoegd na 1 minuut:
het is van de Ing

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb sinds het begin TIM en ik moet zeggen dat je het programma snel onder de knie hebt. ING deelt zelf de categorieën al voor je in, maar deze zijn in mijn ogen snel aan te passen, mocht je ze in een andere categorie willen hebben. Het beeld geeft in 1 oogopslag gelijk je maandelijkse uitgaven weer. Overigens doen de meeste programma's dat. Tim is eigenlijk geen huishoudboekje, maar meer een kasboek, immers je uitgaven zijn al gedaan. TIP: dit jaar is het nog gratis, dus je kan het ook vrijblijvend proberen, is het toch niks voor je, dan kan je er ook altijd weer vanaf.

Ik heb het geprobeerd. Het valt me eigenlijk tegen. De ING probeert automatisch al zaken in categorieën te stoppen. Terwijl dit vaak de verkeerde zijn. Dit geeft dan een vertekend beeld. Je zou beter Yunoo kunnen gebruiken voor een goed overzicht. Het enige nadeel dat je dan hebt is dat je de betaling moet exporteren vanuit de ING en deze moet importeren in Yunoo. Maar ja dat is een kleine moeite.

Nooit van een bank nemen. Op google zoeken "kasboekje". Krijg je gratis programma's, ook in excel.

het is geen kasboekje maar geeft een vergelijking in de tijd wat er in totaal per categorie wordt uitgegeven en ontvangen. Er zitten nog onjuistheden en fouten in. Daarom is het het eerste jaar gratis. NB Je betaalt per account en inlognaam. Als je partner het met zijn/haar inlog ook wil doen dan betaal je dubbel.

TIM werkt prima bij mij. Hoewel sommige afschrijvingen anders worden ingedeeld als dat ik dat zelf doe, is het wijzigen ervan erg eenvoudig. Ik heb inmiddels mijn hele historie vanaf Dec'07 'gecodeerd' en het geeft een aardig inzicht. Het grafische dashboard is indrukwekkend. De vergelijkfunctie vind ik niet zo bijzonder. De mogelijkheid tot budgeteren biedt veel mogelijkheden. De kosten, 2,45 per jaar, vallen mij alleszins mee. Voor de prijs van een kop koffie een dashboard op je internetbankieren en geen noodzaak meer om betaalhistorie te downloaden en vervolgens te fröbelen om ze zelf in te delen of in een ander pakket te laden.

Ik was niet zo onder de indruk van Tim. Een overzicht van digitale huishoudboekjes vind je hier: http://www.overzicht-digitale-kasboekjes.nl

Bronnen:
http://www.overzicht-digitale-kasboekjes.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100