hoe kom ik aan een oppas adres?

ik ben pas verhuisd en ken hier eigenlijk niemand. ik weet niet of het slim is een advertentie in een supermarkt te hangen, wert niet of er misschien verkeerde types op af komen. weet iemand een manier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Moeilijk, maar als je je buren vertrouwt, vraag die dan. Als je bij mij in de buurt woont, wil ik ook best een keertje komen oppassen.....

Ik pas ook op en krijg mijn adressen via Regeltante.nl Zij werken landelijk. Leuke site, waar je een presentatie van jezelf kunt maken. Absoluut betrouwbaar.

Bronnen:
www.regeltante.nl

Je kan ook een gastouder nemen. Die zijn gecertificeerd om op kinderen te passen. Google maar eens naar een gastouderbureau in de buurt.

Als je in Purmerend woont wil ik wel oppassen :)

Als ik jou was liep ik even naar de dichtstbijzijnde school op het tijdstip dat moeders hun kinderen komen halen. Die moeders kennen bij jou in de buurt vast heel veel oppas adressen en je kunt gelijk info krijgen of ze betrouwbaar zijn.

Een advertentie in een supermarkt is een prima idee. Je maakt toch altijd eerst een afspraak om te bekijken wie er gereageerd heeft. De meeste jongeren van 15/16/17 zoeken altijd wel een extra bijverdienste. Meestal kun je in één oogopzicht wel zien of deze "schikt" of niet. Als je het toch te risicovol vind kan je misschien een oppasbedrijf in de buurt inschakelen, gegarandeerd te vertrouwen, of je kind naar een kinderdagverblijf sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100