bij geld terug acties staat niet voor jeugd(spaarrekening) geld dat ook voor jongeren rekening van ing.

Weet jij het antwoord?

/2500

Staat er: "niet voor jeugd(spaarrekening)" of: "niet voor (jeugd)spaarrekening"? Van het eerste kan ik geen chocola maken, dat zou leeftijdsdiscriminatie zijn. En bovendien ondergespecificeerd, want wanneer val je precies wel en niet onder 'jeugd'? Het tweede is wel duidelijk: geld terug wordt niet gestort op een spaarrekening, ook niet als het een zogenaamde jeugdspaarrekening is. De jongerenrekening van de ING is een betaalrekening, geen spaarrekening. Geen probleem dus.

Met dat soort acties gaat het er om dat je een normale priverekening hebt, waar je geld mee kunt betalen en ontvangen. Als je jongerenrekening aan die voorwaarden voldoet, kun je er gewoon geld van een actie op bij laten schrijven. Eigenlijk zijn het alleen spaarrekeningen waar dat niet voor geldt.

Bij sommige banken hebben jeugdrekeningen en spaarrekening een andere nummer-opbouw, ze bestaan bijv uit 10 cijfers. Bij een geld-terug aktie kan het bedrijf die de betalingen regelt alleen overmaken op standaard betaalrekeningen. Vandaar dat bij aanvang van de aktie deze rekeningen uitgesloten worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100