ID kaart en bankpas gestolen, wat nu?

Beste mensen,

Toen ik gisteren naar werk wou gaan kon ik mijn portemonnee niet vinden met daarin mijn ID kaart, rijbewijs en bankpas. Vanmiddag ging ik naar de bank omdat ik dacht dat hun geld voor mij konden pinnen maar dat kon niet omdat ik mijzelf niet kan legitimeren.
Het enige wat ze kunnen doen is een nieuwe bankpas opsturen wat 3 tot 4 dagen duurt. Dit is de worst case scenario voor mij aangezien ik vrijdag jarig ben en nu dus niet bij mijn geld kan. Nu vraag ik mij of er geen andere manier is dat ik mijzelf kan legitimeren zonder ID kaart of rijbewijs? Ik hoef niet naar politie te gaan om aangifte te doen van vermissing maar naar de gemeente voor een verklaring van vermissing. Is zo´n document van verklaring van vermissing plus kopie van mijn rijbewijs en andere documenten (van bijvoorbeeld belastingdienst, brieven van de bank zelf, kopie rijbewijs) niet voldoende?
Is er misschien nog een andere manier hoe ik mezelf kan legitimeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan misschien aan je ouders vragen of ze iets van je ID hebben of misschien moest je ooit naar de tandarts en daar hebben ze gegevens van u. Je moet proberen om gegevens van jou te laten zien aan de bank zodat je het kan bewijzen. Btw vergeet niet je bankpas te blokkeren want dan kunnen de dieven gelijk dingen kopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100