waar kun je geld storten op een rekening?

Hallo,

Weet er iemand waar je tegenwoordig nog geld kan overmaken op een rekening?
Als jezelf niet kunt internetbankieren .

Toegevoegd na 21 uur:
Ik bedoel als je cash in je zak moet storten op een andere rekening ( aan derden).
Zonder zelf te Internet bankieren

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan ga je naar een filiaal van je bank toe en wordt daar aan de balie geholpen. Zoals het ooit ging voordat we internetbankierden. Neem wel je id-kaar of paspoort mee, men kent je niet. Toegevoegd na 23 uur: N.a.v. je reactie: Ook als je op de rekening van iemand anders wilt storten, moet je naar het filiaal/kantoor van jouw bank gaan. Als je 's avonds of in het weekend geld wilt storten op andermans rekening, kun je de klantenservice bellen en om een telefonische storting vragen. Bij mijn bank zijn zij op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 21.00 uur bereikbaar. Zondag gesloten en zaterdag tot 17.00 bereikbaar (voor zover ik weet), maar dat verschilt per bank. Op je dagafschriften vind je een telefoonnummer dat je kunt bellen. Gewoon proberen en je vragen stellen. Succes! Spoedbetaling binnen Europa U kunt zelf online een spoedbetaling in euro’s binnen Europa doen door het vakje ‘Spoed’ aan te vinken. Dit kost € 5,00 per overboeking. Echter: ---------------- Laat u de spoedbetaling (telefonisch) door ons doen, dan betaalt u €15,-- per overboeking -------------------- --Dien een spoedbetaling binnen Nederland op werkdagen voor 16.30 uur in. Het geld staat dan binnen anderhalf uur op de rekening van de ontvanger. -Dien een spoedbetaling buiten Nederland, maar binnen SEPA-gebied , op werkdagen voor 16.30 uur in. De bank van de ontvanger heeft het geld dan dezelfde dag en schrijft het meestal ook die dag bij op de rekening van de ontvanger. Wij hebben hier geen invloed op. -------------- Laat u de spoedbetaling (telefonisch) door ons doen, dan betaalt u € 15 per overboeking.----------------- -Een acceptgiro kunt u niet met spoed betalen, tenzij u er een overboeking van maakt en het betalingskenmerk zelf in de omschrijving invult. -Een spoedbetaling is meestal niet nodig als u de overboeking op werkdagen voor 15.00 uur doet. De bank van de ontvanger verwerkt de betaling doorgaans op dezelfde dag. -Bij een betaling op een werkdag na 16.30 uur, in het weekend of op een feestdag is een spoedbetaling meestal ook niet nodig. Kies dan voor een Eurobetaling. U betaalt geen extra kosten en de betaling wordt in al deze gevallen de eerst volgende werkdag uitgevoerd. -Een spoedbetaling naar een Rabobankrekening is nooit nodig, deze betaling wordt altijd direct verwerkt. (bron) Voor meer informatie kun je de klantenservice van jouw bank bellen, het telefoonnummer staat op de dagafschriften, zij kunnen je vertellen wat wel en niet kan, het verschilt per bank.

Bronnen:
https://www.ing.nl/particulier/betalen/bet...
https://www.rabobank.nl/particulieren/serv...

De meeste banken hebben wel een filiaal waar dit kan, dus kijk op je woonplaats of hier waar ook de tarieven bij staan : https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/tarieven/geld-storten-ontvangen.html

Er zijn banken gespecialiseerd in het storten van contant geld op rekeningen. Deze hebben ook ruime openingstijden. Vroeger was het gewoon wisselkantoortjes die muntgeld en bankgeld wisselde naar ander bankgeld, maar nu wisselen ze ook van contant naar giraal geld. Sommige mensen kennen deze banken als grenswisselkantoren. Je kunt deze bankkantoren vinden op de grote stations en de luchthavens. Omdat die de nieuwe grenzen geworden zijn in Nederland en Belgie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100