moeten wij zelf kleding aanschaffen als de kinderen met vakantie bij mij komen ? (een week of meer)

Mijn ex-vrouw heeft de kinderen bij haar wonen als hoofd verblijf
ik krijg de kinderen elk weekend en om en om de vakantie's
zij krijgt van mij alimentatie (vastgelegd via de rechter) en ze krijgt kinderbijslag
nu vraag ik aan haar als de kinderen komen of ze ook extra kleding wil meedoen, het antwoord is nee en volgens haar ben ik hier zelf verantwoordelijk voor.
En wat ik haar geef is volgens haar een druppel op de gloeiende plaat. belachelijk gewoon. (terwijl ik nu geen cent meer te besteden heb)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel simpel .. komen ze met een setje kleding dan gaan ze ook naar huis met een setje kleding. Wat je zelf koopt kun je in hun kast op hun kamer bij jou bewaren voor als ze bij jou zijn. Het hoeft niet duur te zijn gewoon tweede hands van goede kwaliteit. Zo maak je er geen strijd van... en het probleem is opgelost.

Dat is inderdaad raar. Als jij alimentatie voor de kinderen betaalt en je ex krijgt ook nog eens de kinderbijslag dan moet zij zorgen voor de kleding. Dat jij toevallig af en toe iets leuks voor ze koopt, is gewoon een extra'tje. Samen hoor je voor je kinderen te zorgen en jij draagt bij via alimentatie, dus nog eens extra kleding kopen is wel heel vreemd. Ik zou dat toch op een rustige manier met haar bespreken.

Wat is er mis mee...om dan voor die paar weken, wat kleding mee te geven, van die kinderen?? Dat zijn toch hun kleren.... Moet jij dan speciaal kleding gaan kopen...omdat ze een weekend of langer bij jou zijn?.... Belachelijk. EN helemaal dat ze dit via de kinderen speelt. Alsof die er wat aan kunnen doen dat jullie gescheiden zijn. Nou, ik begrijp wel waarom zij, jouw ex is... Als ze dit al doet... Zij hoort kleding te kopen van die alimentatie en van de kinderbijslag, punt. Sterkte.

jou ex-vrouw is hiervoor verantwoordelijk voor jij betaald alimentatie en dat is jou deel voor de financiële bijdragen aan je kinderen. jou ex-vrouw is voor alles verantwoordelijk voor kleding schoenen school spullen schoolreisjes enz enz enz dus je ex-vrouw moet en is verplicht om genoeg kleren mee te geven en jij hoeft zelf geen kleren te kopen voor je kinderen. dus zij is verantwoordelijk voor alles om dat je kinderen bij jou ex-vrouw wonen en dat hun hoofd verblijf plaats is en jou verantwoordelijkheid is dat je alimentatie betaald.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100