Waar kan ik goedkoop flyers laten afdrukken?

Ik heb een pedicuresalon en samen met de schoonheidsspecialiste hier in de wijk willen we een flyer rond brengen. rond de 1200 stuks. Maar de kosten zijn best hoog voor ons als startende ondernemers, zo rond de 700 euro excl. btw. Heeft iemand de tip ? We denken er ook over om zelf een laserprinter met toners en papier aan te schaffen maar de kwaliteit is natuurlijk lang niet zo goed als dat je het bij een drukker laat doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

700 Euro? Geen idee wie dat dan zijn maar das pure oplichting whaha, brengen ze het er ook voor rond ofzo? Goede ervaring met Print Concepts. Vriendelijke lui aan de telefoon ook, helpen je graag verder. En ik vind hun site 1 van de duidelijkste. Tel.: 020 561 77 46 Fax: 020 561 66 66 E-mail: info@printconcept.nl Web: www.printconcept.nl Toegevoegd na 1 uur: Zelf flyers printen trouwens NOOIT doen voor je bedrijfje. Als ze nat worden door een regenbuitje dan vlekken ze meestal direct. Met eventueel alle gevolgen van dien. Vlekken op vloerbedekking en/of kleding, handen etc. Dat levert alleen boze mensen op ;-) Toegevoegd na 8 uur: Trouwens nog een reden om zelf geen flyers te maken is het papiergewicht. een beetje zwaar papier levert een mooie stevige flyer op, die niet zo even wegwaait of op te proppen is. En de kans dat die blijft liggen wat groter. Kijk ook naar eventueel een coating over de flyer (meestal doen de professionals dat al wel) dit beschermt de flyer tegen regen en ander vocht en maakt de inkt sprekender. Zorg ook dat je hem niet gaat bezorgen op de vaste bezorgdagen van de rest van de folders, want dan verdwijnt die sowieso tussen de hoop. En maak er wat leuks van, zorg dat de flyer geld waard is, door een korting te geven bij inlevering bijvoorbeeld.

Bronnen:
http://www.printconcept.nl/product_list.ph...

Sponsoring zoeken! Probeer een bedrijf te bereiken (misschien een leverancier van je cosmetica) die z'n logo oid wel onder op jouw flyer wil zien. Hier kun je dan een vergoeding voor krijgen.

Even kijken onder flyers bij Google , en je hebt ruime keus. Hier een link

Ik zou het in ieder geval niet doen bij Reclameland. Heb er 3 orders geplaatst en 2 van de 3 ging iets fout in de druk of de levering. Sowieso; budgetflyers kosten maximaal 100 euro excl. BTW. Op welk formaat wil je flyers uitbrengen? Wil je zelf het ontwerp doen of laten ontwerpen?

Een flyer zou je zelf op je computer kunnen ontwerpen. In Tilburg is een copybedrijf (vast ook wel in andere plaatsen), daar kun je je ontwerp naar toe sturen en zij drukken af op elk gewenste papiersoort. En dan praat je over al naar gelang het papier, 2 tot 10 cent per flyer.

wat is een flyer?

Voor ca 50 euro ben je klaar heb je 2500 flyers. Kijk eens op onderstaande link.

Bronnen:
http://www.printconcept.nl/?gclid=CO3InMjM...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100