Betaling met paypal lukt niet ?

Ik probeerde vandaag een product te bestellen op dealextreme. Ik heb daarom omdat ik dit vandaag wou doen geld overgemaakt via money2.nl (dit is een site die samenwerkt met PayPal en maakt het mogelijk om direct geld op je account te zetten d.m.v. Ideal). Na een minuut van het overmaken stond het bedrag op mijn Paypal account. Nu probeerde ik het product te bestellen via Dealextreme en kreeg ik de volgende melding van Paypal : "We kunnen uw betaling op dit moment niet overmaken.

Keer terug naar de webwinkel en probeer een andere betaalmethode
Helaas kan uw betaling momenteel niet via uw PayPal-rekening worden verwerkt. Ga terug naar de webwinkel en probeer een andere betaalmethode (indien deze beschikbaar is). "

Na deze melding probeerde ik via Ebay een ander product te bestellen (wat accessoires is voor het product op dealextreme). Dit lukte wel.

Weet iemand wat hier mis gaat ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb het ook vaker gehad. Niet met dealextreme overigens. Maar volgens mij worden sommige paypal accounts van verkopers geblokkeerd omdat er te vaak een terugvordering word gevraagd van die verkopers. Dan blokkeert paypal die accounts tot is uitgezocht hoe het zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100