Hoeveel geld heb je nodig om naar Australië te emigreren?

Wij zouden over 10 jaar graag in Australië willen gaan wonen. Wij willen daar voor gaan sparen. Wij vragen ons af waar je terug kunt vinden welke eisen Australië stelt. Met welk bedrag moet je rekening houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Australië is een raar land wat emigreren betreft je mag alleen emigreren naar Australië als ze denken dat je wat toevoegd aan het land dus als je een hoge opleiding hebt dan nog zul je daar werk moeten hebben voor je een verblijfsvergunning krijgt dus hoeveel geld je hebt maakt voor emigratie niet zoveel uit ze moeten je nodig hebben anders kan je het vergeten dus zwart wit gezien als dokter kom je zo binnen maar als fabrieksarbeider kun je het vergeten

Visum Om te emigreren naar Australië zul je je door een woud van bureaucratische regelgeving moeten worstelen. Hoe ‘easy going’ en vriendelijk de Ozzies ook zijn, emigreren naar Australië is een stuk lastiger. Er worden een stuk minder visa vrijgegeven, dan er vraag naar is. Je hebt een visum nodig om te kunnen wonen en werken. Van deze visa bestaan meer dan honderd verschillende soorten! Het Australische immigratiebeleid is gebaseerd op het aantrekken van geschoolde migranten. Om in aanmerking te komen voor een visum, moet je aanwijsbare redenen hebben waarom jij een positieve invloed kunt hebben op de Australische economie. Dit kunnen specifieke vaardigheden zijn of een opleiding of investering. Een andere manier om kans te maken op een visum is wanneer je er een direct familielid of aanstaande partner in het land hebt wonen met wie je wilt gaan samenleven. Het gaat dus niet om hoeveel geld je mee brengt kan wel van belang zijn als je een bedrijf wilt beginnen.

Bronnen:
http://www.australie.nl/id/1/333/emigreren...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100