Is het mogelijk om je geld terug krijgen door internet bankieren als je iets koopt op bijv marktplaats?

Ik ben van plan iets te kopen op marktplaats en ik weet niet zeker of de verkoper te vertrouwen is en het ook daadwerkelijk opstuurd, vandaar dat ik me afvraag of ik mn geld dan terug kan krijgen, ik zit bij ing, ik weet niet of dat belangrijk is ja of nee.

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas zijn er vele oplichters op marktplaats. Als je het niet vertrouwt kun je het beter ophalen want als deze man/vrouw niet zijn/haar echte gegevens geeft kunnen ze hem/haar ook niet oppakken als deze een oplichter blijkt.

Nee, hiervoor wordt je dus ook gewaarschuwd op marktplaats zelf. Ik zou er gewoon heen rijden als het duur is. Als dit gebeurd, dus als hij het niet opstuurt, zou ik dit wel aan marktplaats aangeven. veel plezier met uw aankoop(:

Nee, dat is niet mogelijk met handmatige overboekingen. Als je betaalt met PayPal dan heb je wel bescherming tot 250 Euro. Dus als je twijfelt dan heb je 2 keuzes : zelf langsgaan en ophalen of met PayPal betalen.

Nee, wel met behulp van paypal of je creditcard.

Dat is jammer genoeg niet mogelijk. Ik geef je een advies na een lange tijd ervaring bij marktplaats. Wil je iets kopen? Ga naar de verkoper toe. Als er alleen een verzend mogelijkheid is, dan moet je dit niet doen. Alleen ophalen, betalen via rembours of betalen via Paypal. Heb vaak genoeg producten gekocht en uiteindelijk nooit iets gekregen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100