Zijn er trucjes om een boekenbon en een bruna gift card in geld om te zetten?

Ik kwam er vandaag toen ik mijn afschriften doornam achter dat er wel erg weinig geld op mijn rekening staat. Ik moet voor volgende week een cadeau kopen, maar daar heb ik op dit moment geen geld voor. Vanmiddag tijdens het opruimen kwam ik 2 bonnen tegen, 1 boekenbon en een gift card van de Bruna. Weet iemand of ik deze om kan zetten in geld?

Toegevoegd na 2 uur:
Aan de bonnen geven heb ik ook gedacht, maar het is iemand die absoluut niet van lezen houdt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Koop er bij de Bruna een boek van (of meer, naar gelang de prijs). En breng die de volgende dag terug, omdat het toch niet het boek was wat bedoeld werd. Dan krijg je een aankoopgeld retour.

Lees de voorwaarden. Staat er in dat het niet in te wisselen is voor geld, kun je het dus ook niet inwisselen voor geld. Toegevoegd na 1 minuut: De cadeaukaart is sowieso niet om te wisselen in geld Voorwaarden •de cadeaukaart wordt niet teruggenomen, noch ingewisseld noch terugbetaald •de cadeaukaart is niet bedoeld voor service-artikelen, kansspelen en tabak •Bruna is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of niet-geautoriseerd gebruik van de cadeaukaart

Bronnen:
http://www.bruna.nl/is-bin/INTERSHOP.enfin...

dan is het toch makkelijk voor het cadeau voor volgende week. Je geeft gewoon een boekenbon kado. Wel even inpakken :)

Yep! Geef de bonnen uit en breng het later weer terug. Dan heb je contant geld!

Simpele oplossing: koop een mooi boek of een ander leuk cadeau bij Bruna, met je bon(nen). Geen geld uitgegeven, bon(nen) kwijt èn leuk cadeau in huis. Toch? Toegevoegd na 10 minuten: Nog een ander idee: vraag iemand in je omgeving die wèl van lezen houdt om de bon te ruilen tegen geld. Ik zou dat zelf bijvoorbeeld direct doen. En dan nog dit: bij Bruna is meer te koop dan alleen boeken. Vaak ook wel cadeaus zoals pennen, adresboekjes, tijdschriften etc. Toegevoegd na 11 minuten: Of kalenders of agenda's. Soms ook dvd's en/of cd's.

Je kunt toch met die bonnen een cadeau kopen? Toegevoegd na 1 minuut: Bovenstaand antwoord en het mijne hebben elkaar net gekruist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100