Waar kun je in deze tijd het beste in investeren,als je geld hebt ?

Bv in goud,buitenlands geld ofzo iets

Weet jij het antwoord?

/2500

In onroerend goed. Dat is inflatiebestendig, prijzen staan onder druk en "een dak boven je hoofd" is een primaire (levens)behoefte waar altijd een markt voor is. En aangezien fatsoenlijke hypotheken nauwelijks meer te verkrijgen zijn, sta je met eigen geld op de 1e rij om te kopen/ te investeren.

Je kan ten alle tijden het beste investeren in kennis, dus vooral goed studeren en jezelf ontwikkelen. Als je geld hebt dan kun je dat het beste investeren in onroerend goed zoals de reactie boven mij al zei, het is een primaire levensbehoefte en altijd vraag naar.

Als je flink wat geld hebt zou je kunnen investeren in onroerend goed (woningen). De prijzen dalen nog steeds, maar als over een paar jaar de economie weer aantrekt worden de huizenprijzen alleen maar hoger. Goud is op dit moment veel waard en zal de komende tijd, gezien de crisis, ook nog in waarde stijgen, maar denk er dan wel aan om het op het goede moment ook weer te verkopen.

Hoeveel risico wil je nemen? Goud staat momenteel redelijk laag en is nu een goed instap moment. Hij zal binnen nu en een week ruim $100 dollar stijgen. Maar hij gaat erg op en neer. Wil je lang of korte termijn. Zilver is namelijk heel rustig aan bezig. Wat is je budget?

Voedselproductie (vissen,slachtkuikens in intensieve systemen) in Afrika of Azie, dat kan een goudmijn zijn. Lage lonen, hoge temperaturen het hele jaar en een grote en toenemende vraag. In Nederland is veel kennis beschikbaar om dit soort bedrijven op te zetten. Ook snijbloemen of dergelijke zaken zijn geschikt, maar daarvoor moet je een exportkanaal controleren, waardoor de operatie veel groter wordt en ga je concurreren met glastuinders hier in Nederland die daar al alles hebben geregeld. Slachtkippen en vis kun je lokaal verkopen en de investering is nog te overzien. Hennie van de Most mag dan misschien een simpele ziel zijn, maar hij weet wel precies wat er met zijn geld gebeurt en houdt er ook controle op. Beleggen op de beurs is makkelijk, maar gokwerk waarbij je alle controle uit handen geeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100