Mag je sleutels over de post sturen? Zie uitleg

Na 2 jaar ziekte wordt ik afgekeurd, werk heeft niet echt contact gezocht ,en door allerlei situaties was dat wederzijds terwijl nooit problemen op werk of met collega's zijn geweest.
Alle papieren zijn ingevuld,en na 1 januari ben ik gewoon uit dienst, geen afsluitend gesprek of afscheid (sta ik ook niet meer op te wachten).
Nu moet ik wel nog sleutels en een elektronische pas inleveren,en waarschijnlijk moet ik daarvoor tekenen, kan het niet opbrengen zowel lichamelijk als psychisch om daar heen te gaan,of te bellen.
Als ik ze nu aangetekend over de post stuur, ben ik dan fout ,mag dat, of kun je dan een boete verwachten,ze zouden dan het formulier naar mij kunnen sturen voor te tekenen,en ik weer terugsturen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stuur ze gewoon een net (aangetekend) briefje waarin je aangeeft niet in de gelegenheid te zijn deze zaken in te leveren. Geef ze tien werkdagen om ze bij jou op te laten halen. Ná deze periode zullen ze vernietigd worden. Leg het 'probleem' bij hen want 't blijkt toch niet zo'n fijne, meevoelende werkgever te zijn geweest! Sterkte...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100