Zullen er (commerciële) zenders failliet gaan, nu leen van leen, reclame inkomsten verloren gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee hoor commerciële zenders zullen steeds meer in aandeel winnen... Mensen willen gechoqueerd worden... Ze moeten op de plaats van het delict komen te staan... Ze moeten meteen de nieuwste trends zien en hebben... En reclame is juist daarvoor een geschikt medium... Dus de combinatie commercie en reclame is er een die staat... Het publieke bestel dat gaat onderuit, dat is de tijd passé...

Nee. Juist in tijden van crsis is het voor bedrijven extra belangrijk om omzet te blijven draaien. Reclame is hier een essentiele tool voor. Reclame inkomsten over de gehele linie gaan waarschijnlijk juist omhoog.

Heb ergens gelezen dat het ze zo'n 6 miljoen euro op jaarbasis scheelt. Dat is een hoop geld. Maar failliet raken ze er niet van. En weet je, dan verzinnen ze wel een of ander legaal sms spelletje waar mensen masaal op gaan reageren.

Ha, die Al; Nee hoor, er zijn nog genoeg schimmige adverteerders overgebleven om de commerciële omroepen van reclameïnkomsten te voorzien.

Nee hoor! Als ze de leen,leen advertentie inkomsten missen,genereren ze wel iets ander ter compensatie! Trouwens als het wel zou gebeuren,zou dat toch een te groot verlies voor het volk zijn en wordt er vast wel een reddingsactie op touw gezet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100