Hoe maak ik geld over naar paypal via internetbankieren rabobank?

Ik heb sinds kort een rabo jongerenrekening met internetbankieren. Nu heb ik een paypal account aangemaakt. Alles is tot nu toe gelukt. Maar nu wil ik geld overzetten naar mijn account alleen weet ik niet hoe. Ik kan bij rabobank kiezen uit bankgiro en acceptgiro, maar ik weet niet wat het is en welke ik moet hebben. Ik heb dus hulp nodig met de methode waarmee ik het over kan zetten.

Groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hoeft geen geld over te schrijven naar je Paypal account. Als je een betaling verricht met Paypal wordt het bedrag vanzelf van je gekoppelde bankrekening afgetrokken.

Zoals hierboven al gezegt in de meeste gevallen kan je het direct van je rekening laten afschrijven. Voor de gevallen dat je wel direct geld op je paypal rekening moet hebben staan. Inloggen op je paypal account en dan klikken op geld toevoegen. Dan krijg je ook via internetbankieren. Als je daarop klikt krijg je de gegevens die je moet invullen. En ook een eigen kenmerk dat je moet invullen bij betalingskenmerk of opmerkingen. Ik heb zelf geen rabo maar ik denk dat je bankgiro moet kiezen. Het is nl geen acceptgiro die je betaald.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100