Financiële Wereld in de problemen !! spaargeld omzetten in wat? Goud??, Zilver??

Ik speel met de gedachte om mijn spaargeld snel van de bank te halen en ergens anders in te investeren omdat ik niet wil afwachten tot de financiële (euro) bom klapt.

Nou is het eerste wat bij me opkomt, goud of zilver kopen, maar hoe eenvoudig is dat en waar kan je dan terecht??
Is er iemand anders die nuttige tips heeft over hoe of in wat te investeren in deze tijd, het gaat om 25000 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In tijden van crisis goud altijd stijgen zolang het gezien wordt als een veilige haven. Op de dag van vandaag is er een crisis dus dat gaat als gevolg hebben dat er veel beleggers ook elementen zoeken die veilig zijn. Als er vraag is naar een product en de hoeveelheid productie niet evenredig stijgt zal de aanbiedingen dalen. Dit zal als gevolg hebben dat het product duurder wordt. Zoals bij goud goud is in een paar maanden ongeveer 200 dollar gestegen per ounce en dat is veel aangezien een goud ounce momenteel ongeveer 1675 dollar per ounce kost. Beleggingsadviseurs die op tv komen en al zeggen altijd 'ik raad de mensen aan om hun goud niet te verkopen en om het niet te kopen'. Dat is gewoon zever in pakjes. Natuurlijk als de consument verlies gaat maken omdat die belegersadviseur foutief informatie gaf zal dit zijn imago schaden. Dus nu jou vraag als ik in jou plaats was zou ik afwachten tot de crisis voorbij is op de 3 continenten of wat minder in de media komt. Dan zal de goudprijs dalen. Want dezer dagen piekt de goudprijs per ounce alleen maar. Begin september zal goud in een dalende trend zitten dan pas is het goed om te kopen. KOOP enkel en alleen goud als je zeker weet dat je dat geld niet nodig hebt.

koop olie, dat word alsmaar duurder?

Investeer in whisky! Alcohol overwint elke crisis

Lekker op de bank laten staan, je hebt sowieso garantie dat je je geld krijgt in geval van crisis (denk maar aan IJsland) en als je goud gejat is heb je helemaal niks meer tenzij je voldoende bewijs hebt (elke dag een foto ervan maken).

Eten is een eerste levensbehoefte, dus investeer in bedrijven die in de eerste levensbehoeften handelen zoals Unilever en Albert Heijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100