Waar kan ik geld lenen zonder vast salaris.

Volgende week begin ik met een militaire opleiding in België, tijdens deze opleiding krijg ik de eerste 6 maanden geen salaris maar een vergoeding, wat op ongeveer 200 euro per maand uit komt.
Na deze 6 maanden krijg ik volledig betaald.
Helaas kom ik ook niet in aanmerking voor een lening bij IB groep.


Kan ik ergens het relatief lage bedrag van €1500,- lenen terwijl ik het pas een half jaar later terug hoef te betalen?
Ik heb geen negatieve BKR registratie.
Lenen van ouders/familie/vrienden is helaas geen optie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, er zijn vast mogelijkheden om dat bedrag te lenen. Google maar eens op "snel lenen" of iets dergelijks. Je moet er alleen wel van uit gaan dat je dan wel tot 50% (! echt waar! aan rente zal moeten betalen.

Ik ben bang dat je bij een normale bank geen geld kunt lenen, omdat je geen vaste inkomsten hebt waar ze op terug kunnen vallen. De enige optie is zo'n krediethaai, waar je waanzinnig veel rente betaalt, dat is dus niet aan te raden. Kun je niet iets naar de kredietbank (bank van lening) brengen, en zodra je weer een normaal salaris krijgt, het beleende weer terugkoopt?

Ik zelf heb hiervoor ook geen vaste baan gehad. toen heb ik bij de abn amro bank een lening kunnen doen. je kan het daar proberen.

Iemand die ik ken ging een pilotenopleiding doen en had 1 ton nodig dit kon hij lenen van de bank! Dus probeer het gewoon!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100