als bij een bankpas 3 keer de foutive PINcode wordt ingevoerd wat gebeurt er dan bij de rabobank

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kun je een dag je pas niet gebruiken. Ga even naar binnen en vraag wat te doen als de pin kwijt is. Dan moet je een nieuwe PIN aanvragen en dat kost enkele dagen.

dan word gewoon automatisch je bankpas geblokkeerd en moet je er zelf achteraan gaan naar Rabobank om dit te deblokkeren.

Volgens mij slikt dr pin automaat het in en moet je naar de bank en dan krijg je je pas na een paar dagen thuis gestuurd.

je pasje word dan ingeslikt en dan kun je je het niet meer gebruiken. Je moet dan naar binnen gaan en je pasje weer terug vragen.

Uit ervaring weet ik dat je gelijk naar een rabobank filiaal moet gaan, daar vragen zij waarom je je wachtwoord 3x verkeerd hebt ingevuld. Daarna deblokkeren zij, als je je geïdentificeerd hebt, je pas.

Ik had dat geval laatst thuis. Ik moest voor iemand anders geld overmaken met haar pas. Nu drukte ik per ongeluk 3x mijn pincode in. In plaats van de hare. Pas geblokkeerd. Zij ging de volgende dag naar haar rabobank. En de zaak was binnen 5 minuten gepiept. Dus gedeblokkeerd. Als het pasje ergens opgeslokt wordt door de automaat,dan moet je hem eerst terug zien te krijgen. Overigens bij abn-amro werkt het hetzelfde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100