Ervaring met oplichterij Vodafone?

Ik vroeg me af of meer mensen last hebben van 'vreemde' rekeningen van Vodafone. Ik heb namelijk regelmatig rekeningen van zo'n 100 euro, terwijl ik nooit iets buiten mijn bundel (abonnement van zo'n 35 euro p/m) doe, en altijd belminuten overhoud. Ik vind dit ronduit verdacht..

Toegevoegd na 54 seconden:
Sorry voor de rare tekenens in de tekst. Komt denk ik doordat ik dit via mijn telefoon verstuurd heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat jij eens moet kijken of het internetten dat jij doet wel bij jouw bundel zit en zo nee,dan betaal je de hoofdprijs per MB en dat terwijl je belbundel nog lang niet op is internetten gaat namelijk niet van je belbundel verrekend worden

Of bekijk je rekeningspecificatie eens goed. Dan zie je precies waar het mis gaat.

Jaa dat had ik ook heb deze maand 200 euro omdat Vodafone mij een abonnement heeft aangesmeerd met 1gb internet hun zeiden dus dat het ongeveer hetzelfde was als onbeperkt zoveel... FOUT ik ga er gewoon even 6gb overheen!!! Lekkere inlichtingen van Vodafone gelukkig heb ik 2 abbos en kan ik mijn tmobile kaartje gebruiken :D

Ik ben ook opgelicht dor Vodafone; ik werd gebeld met een goeie aanbiedingen voor 6euro per maand en dan kreeg ik 150belminuten of 300 sms'jes. Ik betaal nu elke maand 10 euro en heb maar 200 sms'jes. Het is niet dat het om zoveel geld gaat, maar vind het toch naar dat ze mensen gewoon oplichten..

Er was vorige week van mijn prepaid-saldo plotseling E 20,-- euro afgeschreven terwijl ik slechts een paar sms-jes had gestuurd en niet geinternet heb/had. ! Bij een vraag aan Vodafone hierover werd gesteld dat ik waarschijnlijk (on)gewild gesurfd had op internet!? Heb ik dus niet. Vodafone was uiteindelijk bereid de E 20,-- na aftrek van internet ab. van E 5,95 (is abonn. internet) op mijn prepaid tegoed terug te zetten! Ik heb mijn grote twijfels over deze handelwijze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100