hoeveel verdient iemand die strooit in de winter als beroep

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak zijn het mensen van de gemeente, die werken in de plantsoenen dienst. Ze hebben dus een vast salaris. Neem aan dat ze extra uitbetaald krijgen om dit werk te doen. Ze worden op hele late tijden of heel vroeg opgeroepen.

Dat soort seizoenswerkzaamheden wordt door onze overheden vaak uitbesteed aan bedrijven die v.w.b. materieel daarin zijn gespecialiseerd. Die bedrijven rekenen daarvoor een uurprijs. De chauffeurs ontvangen een toeslag op het salaris voor 't rijden op (soms) 'onmogelijke' tijden....

bij ons in de buurt zijn het mensen die bij een loonwerker werken.Ze draaien in ploegendiensten en krijgen dus bovenop hun salaris de ploegentoeslag. Toegevoegd na 22 minuten: en een loonwerker verdient ongeveer 1500 per maand en daar boven op komt dan de ploegentoeslag en die ligt rond de 25 a 30 % bovenop het uurloon.

de onregelmatigheid toeslag moet de extra centen aanleveren hierbij zijn zon en feestdagen extra interessant

De gemeente huurt mensen in die in de winter weinig te doen hebben dat kan zijn : eigen gelederen loonwerkers . transport bedrijven die met zandauto`s rijden . Vorig jaar zag ik op een straat van de provincie mensen rijden van een bedrijf dat tuinen aanlegt .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100