BA/PD verzekering, wat is dat?

Ineens is er Ca. € 40,00 afgeschreven met als omschrijving BA/PD verzekering, via een automatisch incasso. Het komt mij niet bekend voor, ik heb al gezocht op de tegenrekening, maar die is niet eerder bij mij gebruikt( 1,5 jaar terug gezocht). Geen maatschappij , wel een polisnummer. Autoverzekering is het niet, zoals bij een eerdere vraag werd geoppert.

Toegevoegd na 10 uur:
Ik ben eruit, het is een verzekering van Polis Direkt (inderdaad autoverzekering). Zij hebben mijn vorige verzekeringsmaatschappij kennelijk overgenomen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je deze al gezien? http://www.goeievraag.nl/vraag/bankafschrift-waarop-ba-pd-verzekering.43044 En als je een overboeking aanmaakt met dat rekeningnummer, met als geadresseerde a, vult je bank dan niet vanzelf aan wie het is? (In elk geval wel als het een bekende rekening is.) Als je het niet vertrouwt: opdracht tot stornering geven, dan wordt het bedrag teruggeboekt. Als het dan wel kosher is, zul je vanzelf iets te horen krijgen lijkt me. Maar het zou handig zijn als uit een afboeking gewoon _blijkt_ waarvoor het is.

Bel jouw bank en geef aan dat je die afschrijving niet goedkeurt. Je hoeft niets uit te leggen. Gewoon "niet akkoord" is voldoende. Als je geen machtiging voor automatische incasso hebt afgegeven, is het zelfs diefstal door degene die die incasso geplaatst heeft.

Dit gaat hoe dan ook om een autoverzekering, en wel een die in belgië is afgesloten, het betreft een allrisk verzekering voor zover ik kon terugvinden na diep graven op Google. Weet je zeker dat je geen verzekering zou moeten betalen, dan zoals gezegd het bedrag storneren, in de meeste gevallen krijg je dan vanzelf een herinnering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100