ik ben me ipad verloren heb geen bon meer en heb contant betaald hoe bewijs ik dit aan me reisverzekering?

vakantie geweest en ik heb een reisverzekering maar ben me ipad verloren / gestolen

ik had me ipad contant gekocht bij de mediamarkt
maar hoe kan ik dat nu aantonen bij de reisverzekering?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet geschoten is altijd mis. Opgeven bij je verzekering. Als ze voet bij stuk houden en om bewijs vragen, dan heb je pech.

Afhankelijk van wat er in je polisvoorwaarden staat, is het niet altijd strikt noodzakelijk nog een bon te hebben van alles wat op vakantie gestolen, verloren of beschadigd is. Houd er echter wel rekening mee, dat je in de regel de dagwaarde van het artikel vergoed krijgt, en NIET de nieuwe aanschafwaarde. En die kan nog wel eens tegenvallen. Even goed je polis er op nalezen dus en in elk geval proberen. Niet geschoten altijd mis. Toegevoegd na 1 minuut: Ik heb me een ongeluk zitten googelen op een overzicht van dagwaarden / poercentages, maar helaas kan ik op dat gebied nog even niks vinden.

Als je hem gekocht heb bij de appelstore dan heb je kans dat hun jou bon kan uitprinten als je jiu bon via jou email hebt laten opsturen. Dat heb ik dus gedaan, en als je die doos van je ipad nog hebt kan je die meenemen, want misschien staat daar die serienummer op en kunnen ze via die serienummer achter jou aankoop datum komen. Toegevoegd na 4 minuten: Oh zie dat je het gekocht had bij mediamarkt excuus, maar gewoon proberen bij mediamarktmet die doos als er een serienummer opstaat. En probeer het eens bij applestore,, misschien kunnen hun er ook achter komen wanner je het gekocht hebt. Toegevoegd na 4 minuten: Oh zie dat je het gekocht had bij mediamarkt excuus, maar gewoon proberen bij mediamarktmet die doos als er een serienummer opstaat. En probeer het eens bij applestore,, misschien kunnen hun er ook achter komen wanner je het gekocht hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100