Zit een bril in inboedelverzekering?

Mijn zus heeft haar bril thuis schoongemaakt met verkeerde ontvetter, bril onbruikbaar geworden, valt dat onder de inboedelverzekering?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit zou wel kunnen. Ik heb bijvoorbeeld centraal beheer woongarant verzekering + extra premie voor schade die ik zelf maak aan mijn eigen inboedel. Zo heb ik al een laptop gedeclareerd doordat ik deze gewoon door stompzinnigheid uit mijn vingers heb laten glippen. Op de grond gevallen...FINAAL kapot. Net op een verkeerde hoek gevallen. Dus het hangt er helemaal vanaf hoe ze verzekerd is.

Nee, dat valt niet onder de inboedelverzekering. Ik vrees dat dit nergens te claimen valt. Als u het nou had gedaan kon het misschien wel onder uw WA-verzekering.

Nee. Want je hebt zelf iets kapot gemaakt. Je bent niet verzekerd voor zelf dingen kapot maken. Anders zou je alle ongelukjes in huis, verkeerd gewassen kleding, brandgaatje in iets wat je toch al wilde vervangen........... dan zou dat er allemaal onder vallen. En dan was een verzekering niet meer te betalen. Misschien als je een allrisk verzekering hebt met extra uitgebreide dekking, dat een verzekeringsmaatschappij er dan wel over wil denken om het te vergoed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100