ik wil graag al mijn leningen aan 1 instantie aflossen ..waar kan ik dit doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij die instantie waar jij je leningen hebt afgesloten. Het is dus NIET zo, dat jij een lening van bijv. de RABObank bij de ING kunt aflossen.

In sommige situaties is het mogelijk hulp te krijgen van een instantie. Als je schulden hebt, kun je bij diverse organisaties terecht voor persoonlijke hulp of advies op financieel of juridisch terrein. Informeer bij jouw gemeente. Het kan gaan om bijvoorbeeld: maatschappelijk werk sociale dienst kredietbank Korrelatie Op Zelfjeschuldenregelen kun je met een Scan of Stappenplan zien wat er mogelijk is. Ook de andere links laten zien waar je zoal terecht kunt. Bij het BKR is geregistreerd waar je schulden hebt. Het BKR registreert persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, bezit van creditcards en klantenkaarten. Studieschulden, huur en energie worden hier niet geregistreerd. Deze schulden kun je opvragen bij de betreffende schuldeiser. Je kunt jouw BKR-registratie inzien: tegen betaling van € 4,95 en op vertoon van je legitimatiebewijs stuurt iedere bank in Nederland je aanvraag naar het BKR. Binnen 10 werkdagen krijgt je jouw gegevens thuisgestuurd.

Bronnen:
http://www.gemeenteloket.minszw.nl/dossier...
http://www.nibud.nl/omgaan-met-geld/schuld...
http://www.zelfjeschuldenregelen.nl

Je kunt toch een nieuwere lening aanvragen bij een bank ter inlossing van je andere leningen? Kijk eens op de site voor het NIBUD voor tips.

Bronnen:
www.nibud.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100