hoe kan ik investeren

Hallo ik heb een vraag, ik wil graag investeren, ik heb 50 tot 100 euro. Ik zat aan iets te denken met micro krediet weet iemand hoe dit moet, of wat je kunt doen. (ik weet dat deze vraag al vaak is gesteld)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dag Tom, Ik 'investeer' al enige tijd via Kiva.

Bronnen:
http://www.kiva.org

Kijk eens op onderstaande link...!

Goud kopen en dan 50 jaar wachten.

als iemand een bedrijf begint( iemand die je kent of via via ) en je vind dat hij een goed ondernemersplan heeft kan je kijken of je aandelen kan kopen van het beginnend bedrijf. als het bedrijf dan goed loopt worden de aandelen steeds meer waard en kan je ten alle tijd verkopen.

Met 50 of 100 euro valt er weinig te investeren. Zet je geld op de bank en spaar nog even een poosje door.

ik kan me goed vinden in het antwoord van ronron1212. Het is een klein bedrag, het is naar mijn idee beter om nog even door te sparen.

Je kunt investeren in postzegels en munten. Vervolgens hopen dat deze over vele jaren aanzienlijk meer waard zijn. Je kunt ook investeren in een metaaldetector en daarmee op zoek gaan naar waardevolle voorwerpen. (Weet overigens niet of je voor 100 euro al een metaaldetector kunt kopen; anders nog even doorsparen) Investeer in een hengel en visvergunning. Ga vissen vangen en verkoop deze aan familie en vrienden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100